Public Affairs der skaber værdi for din virksomhed

Hos Borgen Communications & Public Affairs har vi mange års erfaring fra det danske politiske miljø. Vi kender både Christiansborg og statsadministrationen indefra, bl.a. som tidligere rådgiver for klima- og energiminister Lykke Friis. Vores erfaring og store netværk på tværs af det politiske system giver os et stærkt fundament for at hjælpe dig og din virksomhed med at manøvrere i det politiske system.

For os handler Public Affairs om at forstå og påvirke de omgivelser, der har betydning for din virksomhed eller organisation. Ambitionen vil altid være at skabe de bedste rammer for vækst og udvikling og vi er i stand til at bistå med forståelse og indsigt i relevante politiske sammenhænge – lokalt, på Christiansborg og i EU-systemet.

Vi kan skabe klarhed over muligheder og trusler for din virksomhed, og vi kan både tilrettelægge og eksekvere Public Affairs-strategier, der skaber værdi for din virksomhed, uanset om det handler om det lange seje træk eller om håndteringen af en konkret sag.


Vores kunder siger
I forbindelse med regeringens initiativ om udflytning af statslige arbejdspladser hjalp vi Nordfyns Kommune med at komme i betragtning til nogle statslige arbejdspladser. Forløbet endte med, at Dansk Sprognævn, med samlet ca. 15 stillinger, flyttes fra Frederiksberg til Nordfyns Kommune.

”Vi har igennem hele forløbet oplevet Borgen Communications & Public Affairs som en meget kompetent og målrettet samarbejdspartner med en sikker forståelse for den virkelighed, som en kommune som vores agerer i. Borgen Communications & Public Affairs har holdt os grundigt orienteret som kunde hele vejen i processen. Kort sagt Borgen Communications & Public Affairs har levet op til alle vores forventninger og mere til.”​

– Morten V. Pedersen, Kommunaldirektør, Nordfyns Kommune


Vores kunder siger
Vi har hjulpet Dansk Røde Kors med kontakt til relevante politikere, med henblik på at sætte temaer, der er væsentlige for Dansk Røde Kors, til politisk debat.

 

“Borgen Communications & Public Affairs er gode at arbejde sammen med. Jeg har oplevet at de er et stærkt team, der bruger deres netværk og erfaring til at levere det, vi havde brug for.”

– Klaus Nørskov, Pressechef, Dansk Røde Kors