Sådan arbejder vi

Det er afgørende for os at opretholde et højt tillidsniveau hos alle stakeholdere og samarbejdspartnere, vi har dialog med. De skal kunne stole på os.

I vores dialog med stakeholdere er vi altid åbne og tydelige om, hvem vi repræsenterer og hvilke interesserer vores kunde har i en konkret sag. Det uanset om vi taler med embedsmænd, medier, politikere eller andre stakeholdere.

Vi medvirker ikke til opgaver, der indebærer at vi skal lyve, tilbageholde afgørende oplysninger, manipulere eller eller på anden vis vildlede.

Vi arbejder dedikeret og ihærdigt for alle vores kunder, men de metoder vi bruger skal kunne tåle dagens lys. Når vi arbejder for vores kunder, er det afgørende for os, at vores rådgivning og support ikke skader hverken kundens brand eller kundens relationer.

Fortrolighed om vores kunders forhold er en selvfølge for os. Vi videregiver ikke oplysninger om aftaler med en kunde, eller specifikke forhold om en kunde, uden konkret aftale herom.

Vi arbejder for at skabe et partnerskab med vores kunder – fremfor et rent bestiller-udfører forhold. Vi tror på, at vi dermed kan skabe størst værdi for vores kunder.

Vi arbejder aldrig for kunder, der har modsatrettede interesser – og vi tror ikke på kinesiske mure.