Finansiel kommunikation – præcis og veltilrettelagt i forhold til alle interessenter

Hos Borgen Communications & Public Affairs har vi erfaring fra flere store danske og nordiske børsnoterede selskaber, hvor vi bl.a. har tilrettelagt og eksekveret på den samlede kommunikation i forbindelse med både børsnotering og kapitaludvidelse under stor mediebevågenhed, ligesom vi har håndteret finansiel kommunikation i forbindelse med kvartals- og årsregnskaber i flere forskellige C20- selskaber. Vi har også erfaring med udarbejdelse af årsrapporter.

Vi samarbejder med Powerscourt, et af Londons førende kommunikationsbureauer med mange års erfaring med store internationale børsnoteringer og særlig ekspertise inden for finansiel kommunikation.


Det siger vores kunder
For vækstkometen inden for online modetøj i Norden har vi over en længere periode varetaget deres finansielle og corporate kommunikation, herunder regnskabsfremlæggelse, kvartalsrapporter, investor-roadshows og udvikling af kommunikationsstrategi.

”De trådte til med kort varsel og har på dedikeret vis og med kvalificeret rådgivning hjulpet os igennem en periode, ind til vi fik et permanent setup på plads. Vi er rigtig godt tilfredse med den support og rådgivning, vi har fået.” 

–  Hermann Haraldsson, CEO, Boozt AB